Over ons

Informatie over Brusselers stukadoors

 
De werkzaamheden van Brusselers stukadoors omvatten alles wat te maken heeft met afwerking van wanden en plafonds. In eerste instantie voorzien wij u van een vakkundig en objectief advies. Omdat elke situatie anders is, geven wij altijd een advies op maat, rekening houdend met uw wensen. Hierbij beoordelen wij de bestaande situatie, de ondergrond van wanden en plafonds en de omstandigheden. Allemaal zaken die de basis vormen voor goed, degelijk en duurzaam vakwerk.
Wij staan garant voor een onberispelijke kwaliteit met een verfijnde eindafwerking. Uitstekend vakwerk word bereikt door uitsluitend te werken met de beste materialen.
Mooi stucwerk geeft een ruimte die uitstraling die zij verdient, en die u ervan verwacht.

Het spreekt voor zich dat de consument goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met onze afbouwgarantie van NOA, weten consumenten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.
 
noa_AG_logo_FC

NOA-Afbouwgarantie

De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Veel afbouwbedrijven voeren afbouwwerkzaamheden uit voor consumenten. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de consument goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met onze afbouwgarantie weten consumenten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.


 
Bestand 09-12-15 21 50 38

Ferry Brusselers – stukadoor

Ferry Brusselers is al sinds zijn 16e levensjaar actief in de stukadoors wereld. Vele jaren in loondienst voor diverse gerenommeerde bedrijven waar hij van verschillende ervaren leermeesters alle ins en outs en de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Daarna als zzp-er een aantal jaren ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer, en vervolgens een samenwerking aangegaan met zijn vader, onder de huidige VOF Brusselers stukadoors.